joi, 29 mai 2014

Rugaciune pentru ajutor la examene


Rugaciune pentru ajutor 

la exameneDoamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu cel viu, ajuta-ma pe mine robul Tau (numele) sa trec cu bine aceasta incercare ce imi sta inainte. Cel ce ne-ai cerut sa fim intelepti si blanzi, lumineaza-ma pe mine robul Tau (numele) sa invat ceea ce trebuie ca sa fiu bine pregatit la examenul care ma asteapta. Tu stii ce e bine si ce e rau. In  mainile Tale sunt vietile noastre. Cred ca este de folos sa ies incununat din aceasta incercare, Te rog sa arati si de aceasta data puterea ajutorului Tau. Dar sa nu fie dupa voia noastra, Doamne, ci dupa voia Ta cea sfanta, ca Tu ne iubesti  mult si stii ce este cu adevarat de folos.
Doamne, ajuta-ma pe mine robul Tau (numele) sa nu caut gloria lumeasca, ce este degrab trecatoare, ci sa caut vietuirea curata si sfanta, ca sa dobandeasc Imparatia cerurilor. Vietile oamenilor sunt pline de incercari. Ce folos vom avea daca vom castiga bunatatile vremelnice, de nu le vom dobandi si pe cele vesnice? Ce folos vom avea de ne va lauda lumea aceasta, daca faptele noastre nu sunt bineplacute Tie? Ajuta-ne, Dumnezeule, ca numai la Tine sa cautam implinirea noastra si sa preaslavim in vecii vecilor Numele Tau cel Sfant. Amin

Pentru rugaciunile tuturor Sfintilor si ale Maicii Tale, Doamne, Iisuse Hristoase Fiul Lui Dumnezeu miluieste-ne pe noi pacatosi! Amin!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu