miercuri, 26 martie 2014

Tratament cu usturoi si alcool - vechi de 5.000 de ani care reda sănătatatea

Tratament cu usturoi si alcool
vechi de 5.000 de ani care reda sănătatatea

Lumea întreaga a aflat de existenţa acestui "elixir" al sănătăţii abia în 1972, când notiţele unui farmacist au fost găsite în munţii din Tibet. Ce este mai interesant este vechimea "reţeţei": 5.000 de ani.

Mod de preparare:
Se iau 350 de grame de usturoi pisat şi se pun într-un borcan. Peste usturoi se toarnă 220-250 de grame de de alcool cu tăria de 95-96 de grade.
Borcanul se închide ermetic şi se lasă la frigider timp de 10 zile. În cea de-a 11-a zi se strecoară tot conţinutul, iar lichidul obţinut se pune înapoi în borcan şi se mai lasă două zile la frigider.

Tratament:
Se beau zilnic mai multe picături din lichidul obţinut, de preferat înainte de masă, după cum indică tabelul de mai jos:
Această schemă de tratament are o vechime de 5.000 de ani
În cazul în care după cele 12 zile de tratament lichidul medicament nu se termină, se beau câte 25 de picături, de 3 ori pe zi, până se consump tot borcanul. 
Atenţie, acest tratament este recomandat a se urma doar odată la 5 ani!

Mod de administrare
Beneficii:
Acest preparat din extract de usturoi curata organismul de grasimi si pietre, imbunatateste metabolismul si astfel toate vasele sangvine (re)devin mai elastice.
Regleaza greutatea corpului, topeste cheagurile de sange, vindeca diafragma miocardica bolnava, arterioscleroza, inapetenta (lipsa poftei de mancare), sinuzita, hipertensiunea, bolile bronho-pulmonare, face sa dispara artritele, artrozele si reumatismul.
Vindeca gastritele, ulcerele de stomac si hemoroizii, absoarbe orice fel de tumori externe si interne, vindeca diferitele tulburari de vedere si auz, impotenta. Are efect benefic asupra intregului organism.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu