miercuri, 6 noiembrie 2013

24 ore sunt de fapt 16 h!

Lumea este in continua schimbare

Dupa ce a avut o valoare constanta timp de milenii, “rezonanta Schumann” a Terrei a inceput sa creasca, din 1980, de la 7,8 Hz, apoi sa se accelereze, ajungand la 12 Hz, nivelul de astazi. Aceasta inseamna ca, data fiind cresterea frecventei vibratorii a Pamantului, cele 24 de ore de viata ale unei zile sunt doar 16 ore reale! Deocamdata este inca bine si acceptabil, desi explica de ce nu mai avea suficient timp, suntem tot mai grabiti si mai obositi
Atmosfera Terrei este si ea in schimbare, in straturile superioare formandu-se un nou gaz, care nu exista pana acum iar activitatea vulcanica a crescut de 5 ori din 1875 incoace .
Campul magnetic al Soarelui a crescut si el cu 230% din 1901 pana in prezent.


In ce priveste fiinta umana, schimbarile sunt colosale in sens pozitiv. Insotite totusi de simptome neplacute care deja au luat amploare la milionae de oamenii de pe intrg pamantul:
  • migrene, dureri de cap, oboseala, ameteala sau palpitatii;
  • simptome specifice racelii (febra, transpiratie, dureri osoase etc.) ce nu pot fi tratate prin     tratamente clasice;
  • slabiciune musculara, respiratie greoaie, oboseala nejustificata;
  • modificari in sistemul limfatic si imunitar, neliniste, depresii, stres si fascinatia trecutului.


Oare sa explice aceste schimbarii din interiorul pamantului si cele din univers ceea ce se manifesta la cat mai multe persoane si vietatii? Din ce in ce mai multi oamenii acuza simptomele mai sus mentionate si afirma ca toate analizele sunt bune, iar nici medicii nu stiu cum sa interpreteze pentru ca nu au de ce sa sa lege din fisele de analize.
Pot acest schimbarii sa explice atatea fenomene globale? Oare catre ce ne intreptam? Ne va fi mai bine sau mai rau?
Stiti eu am o mare curiozitata, legat de orele zile, cand vor fi 10 in loc de 24 ce vom face? Ca daca la 16 ore ne cam robotizam ( dupa analiza datelor de cercetarii cantitative privind  comportamentul oameniilor realizate de sociologi) la 10 ore chiar nu ne „mai gasim capul”...
 Insa, se pare ca aceste schimbarii influienteaza si mediul inconjurator. Iar documentarele pe acest capitol sunt din ce in ce mai numeroase si variate.  Cu toti am auzit de balene esute pe plaja dupa ce au ajuns intr-o apa mai mica decat le era necesaul; de rechini ce patrund in ape in care nu s-a mai inregistrat frecventa lor; de pinguini si ursi polari sinucigasi sau de atatea pasarii calatoare de isi gresesc sau schimba drumul iernat.

Tu ce pare ai? Crezi ca astefl de schimbarii din exterior pot sa influienteze atat de mult viata oameniilor? Dar, a animaleo, plantelor si a tot mediului inconjurator?


O sursa: http://andreivocila.wordpress.com/2012/10/18/nasa-vorbeste-anunta-ca-video/#more-14157 si altele

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu